Wat is het AuditLab

Wij geloven in het verbeteren van de bedrijfsvoering door ontwikkeling van de audit functie in de publieke sector. Het AuditLab is samen experimenteren &  innoveren.

We kunnen wachten dat veranderingen ons ‘overkomen’ of we gaan er mee aan de slag en nemen verantwoordelijkheid. Dit is de redenen waarom wij het initiatief hebben genomen en AuditLab in het leven te roepen. Aan de hand van de ‘golden circle’ van Simon Sinek hebben we het waarom, hoe en wat van het AuditLab beschreven:

Waarom?

Wij geloven er in dat de audit functie een belangrijke functie kan vervullen bij het verbeteren van de bedrijfsvoering in de publieke sector in een veranderende omgeving. Wij willen dit graag ondersteunen door te inspireren, faciliteren en te organiseren.

Hoe?

Wij geloven in samenwerken, ontwikkelen, innoveren en experimenteren in een ‘veilige context’: het AuditLab.

Wat?

AuditLab is een online en offline omgeving waarin organisaties in de publieke sector kennis en ervaring brengen en halen en bovenal is het de plaats waar volop geëxperimenteerd wordt. Met als doel samen te komen tot de verbetering van de bedrijfsvoering en ontwikkeling van de audit functie.