27 okt 2016: Kick off AuditLab

Wij geloven in het verbeteren van de bedrijfsvoering door ontwikkeling van de audit functie in de publieke sector. Het AuditLab is samen experimenteren &  innoveren. We kunnen wachten dat veranderingen ons ‘overkomen’ of we gaan er mee aan de slag en nemen verantwoordelijkheid. Dit is de redenen waarom wij het initiatief hebben genomen en AuditLab in het leven te roepen.

Met AuditLab willen we ook de samenwerking tussen auditors binnen het publiek domein bevorderen. Wij ondersteunen hen en faciliteren Labs om in samenwerking meer dan alleen kennis te delen. De idee is dat het AuditLab een off en online platform wordt waarin we samenwerken, experimenteren en innoveren in een veilige omgeving als ‘voorportaal voor je eigen organisatie.

Op donderdag 27 oktober 2016 vond de kick off plaats van het AuditLab. AuditLab is gestart met 26 deelnemers vanuit gemeentes, provincies en andere publieke organisaties.

Lees hier het eerste AuditLab Magazine; een verslag van de Kick Off. Inspiratie voor actie in 2017!