27 sept 2018: soft controls

De volgende AuditLab is gepland op 27 september 2018 van 13:00 uur tm 17:00 uur.

We zijn te gast bij de gemeente Leiden, je bent van harte welkom na aanmelding via info@auditlab.nl.

AuditLab van 27 september gaat over soft controls

We vliegen dit onderwerp op twee manieren aan: Belangrijk dat we soft controls meenemen in de audits, maar zeker zo belangrijk is hoe wij zelf zorgen dat we onze eigen soft skills ontwikkelen zodat we effectiever zijn in ons werk.

Je ontvangt voor de 27e nog een herinnering voor deze sessie, waarin we de deelnemers vragen om relevante praktijk cases mee te brengen om te delen. Wil je nu alvast iets inbrengen voor deze sessie? Mail  je input aan info@auditlab.nl

Voor nu kan je alvast de website gebruiken voor een bron van inspiratie. Kijk op de inspiratie pagina via inspiratieals je op de dan kom je op een pagina met relevante berichten nieuws etc.